Matpodden - Pasta med lam
2019-10-03 06:19:06Z
Det er høst og mange nyter høstferie, denne uken lager Bård og Sigurd en pastarett med lam på 20 minutter som passer perfekt etter en tur ute i frisk luft!
PASTA MED LAM
600 gram lammelår
3 sjalottløk
3 paprika, ulike farger
1 hel bakt hvitløk
250 gram pasta
3 dl fløte
fersk rosmarin
SLIK GJØR DU:
Fres bakt hvitløk i en panne med olje. Skjær paprikaen i terninger og fres disse sammen med hvitløken. Skjør kjøttet i terninger på 1-2 cm og salte og pepre disse. Fres de i samme panne som grønnsakene på høy varme. La steke i 2-3 minutter. Kok pastaen i en kjele med kokende salt vann etter anvisning på pakken. Mens pastaen blir ferdig, kokes halvparten av fløten ned i stekepannen til den tykner. Deretter heller du nedi resten av fløten og lar også den koke inn til den blir tykk. Finhakk 21 estragonblader og hiv de oppi. Skvis noen dråper sitron over sausen tilslutt. Smak til med salt og pepper og server.