-
Christer er på plass og gir oss skikkelig sommerfølelse med greske gyros. Fylte pitabrød med svinekjøtt, hjemmelagd tzatziki og salat. Oppskrift finner du her: https://www.p4.no/programmer/frokost/christer-lager-greske-gyros/artikkel/839215/
Lytt nå
-
I dagens nytelsesfredag har vår mat- og vinekspert, Christer Berens, atter en gang funnet frem grillen! I dag var det pizza som sto på menyen! Pizza er faktisk perfekt å steke på grillen, siden det viktig med mest mulig undervarme for å få en sikkelig italiensk pizza.
Oppskriften finner du her:
https://www.p4.no/programmer/frokost/pizza-bianca-pa-grillen/artikkel/838578/
Lytt nå
-
Chrsiter har grillet laks, uer og hel Dorade fra Middelhavet med deilig tilbehør. Og deg sine beste tips! Fisk på grillen er enklere enn mange tror.
Oppskrift finner du her:
https://www.p4.no/programmer/frokost/fisk-pa-grillen/artikkel/837887/
Lytt nå
-
Christer Berens gir deg hans beste tips når det kommer til grilling! Både marinader, rub og tilbehør.
Oppskrifter finner du her:
https://www.p4.no/programmer/frokost/christers-beste-grilltips/artikkel/837231/
Lytt nå
-
Christer lager nydelig stekt kveite med både ramløksaus og ramsløkolje. Oppskrift finner du her: https://www.p4.no/programmer/frokost/kveite-med-ramsloksaus-og-olje/artikkel/835886/
Lytt nå
-
En inneklemt dag fortjener en inneklemt rett. Croque-monsieur er like enkel som den er god. Her er det ingen andre hemmeligheter enn gode råvarer og at den skal stekes i pannen og ikke i ovnen.
Oppskrift finner du her:
https://www.p4.no/programmer/frokost/christer-lager-croque-monsieur/artikkel/835267/
Lytt nå
-
I dag blir det servert Michelin-mat. Kalvefilet Oscar med hummer, asparges og choronsaus. Oppskrift finner du her: https://www.p4.no/programmer/frokost/kalvefilet-oscar/artikkel/834634/
Lytt nå
-
Christer leverer en italiensk klassiker med vill, norsk vri - og det er så godt at det blir helt stille i studio. Lenge.
Lytt nå
-
I dagens nytelsesfredag har vår egen mat- og vinekspert, Christer Berens, disket opp nydelig, smørstekt breiflabb med ovnstørkede tomater og urtesaus servert med pastinakkpurè.
Oppskrift finner du her:
https://www.p4.no/programmer/frokost/nytelsesfredag/smorstekt-breiflabb/artikkel/833230/
Lytt nå
-
Det er fredag og Christer disker opp med nydelig asparges med sabayonne-saus og lakserogn.
Oppskriften finner du her:
https://www.p4.no/programmer/frokost/christer-lager-asparges-med-sabayonne-og-lakserogn/artikkel/832593/
Lytt nå
-
Det er ketsjupkrise i USA og Christer disker opp med pølser i brød, med hjemmelaget ketsjup.
Lytt nå
-
Alle skal bli glade når Christer serverer smørstekt lammefilet med rosmarinsaus og fetaost, perfekt påskemat.
Lytt nå
-
Påsken er rett rundt hjørnet, og Christer Berens har oppskriften til den årlige «Morsans eggelikør».
Du finner oppskriften her:
https://www.p4.no/morsans-eggelikor/artikkel/729830/?fbclid=IwAR3YBCvWEjmVde-WSsvNz8ics3qoK8hH6pC27GMG2ny0tkc18WpLB48vQs8
Lytt nå
-
Marte har bursdag, og har virkelig slått på stortromma! I slutten av episoden blir det en bonus med litt champagne-prat.
Oppskriften finner du her:
https://www.p4.no/programmer/frokost/christer-lager-skalldyr-med-syrlig-saus/artikkel/829423/
Lytt nå
-
Dette er en klassisk pasta rett som kan gjøres fort om du kjøper ferdig ravioliputer. Du kan også lage raviolien selv som vi har gjort idag, men det tar betydelig lengre tid også blir det en himla masse rot. Men det er verdt det. I tilegg blir det en liten bonus i slutten, hvor vi prater om vinglass!
Oppskrift finner du her:
https://www.p4.no/programmer/frokost/nytelsesfredag/ravioli-med-spinat-og-ricotta/artikkel/828794/
Lytt nå
-
Saken er biff!
Christer forklarer hvordan man lager en saftig biff med tilbehør
Christer forklarer hvordan man lager en saftig biff med tilbehør
Lytt nå
-
I dag blir det grillede koteletter av skrei med brynt smør tilsmakt misopasta. I tillegg blir det en bonus med litt vin-smaking til slutt!
Oppskriften finner du her:
https://www.p4.no/programmer/frokost/nytelsesfredag/grillede-koteletter-av-skrei-med-misopasta/artikkel/827489/
Lytt nå
-
I dagens episode lager Christer semlor fylt med mandelmasse, hjemmelaget bjørnebær syltetøy, vaniljekrem og pisket krem! Disse blir en slags blanding av svenske semlor og norske fastelavensboller.
Her finner du oppskriften: https://www.p4.no/programmer/frokost/nytelsesfredag/verdens-beste-semlor/artikkel/826780/
Lytt nå
-
I dag har Christer overrasket programlederne med blodpannekaker med brunost-saus, sprøstekt bacon og rørte tyttebær! Og det blir også quiz, hvor vinneren får med seg resten av røren hjem.
Oppskriften finner du her: https://www.p4.no/programmer/frokost/christers-pannekaker-med-en-annerledes-ingrediens/artikkel/826118/
Lytt nå
-
Christers sprøstekte andebryst + vin-quiz
I dag serverer Christer sprøstekt andebryst med braisert fennikel, appelsin og olivensjy! Ikke nok med det, men som en bonus skal Christer teste vin-kunnskapene til Marte, Bjørn og Øystein. Christer er spent på om Marte eller Bjørn vinner, for Øystein kan ingeting om vin.
I dag serverer Christer sprøstekt andebryst med braisert fennikel, appelsin og olivensjy! Ikke nok med det, men som en bonus skal Christer teste vin-kunnskapene til Marte, Bjørn og Øystein. Christer er spent på om Marte eller Bjørn vinner, for Øystein kan ingeting om vin.
Lytt nå
-
Det er nå rekene er best, så Christer disker opp med Skagentoast. Og så blir det Limoncello i bonussporet
Lytt nå
-
I anledning Bidens innsettelse 20. januar, så har Christer disket opp Bidens favoritt-rett. Nemlig, chili con carne med 4 forskjellige typer kjøtt!
Du finner oppskriften på: https://www.p4.no/programmer/frokost/nytelsesfredag/christer-lager-chili-con-biden/artikkel/824091/
Lytt nå
-
Nå Christer lei av julemat, og disker opp en asiatisk inspirert fiskegryte! I tillegg til at det blir en liten bonus med Bjørns bursdagsdrink, som er en spicy mango drink. Oppskriften finner du her: https://www.p4.no/programmer/frokost/nytelsesfredag/asiatisk-fiskegryte/artikkel/823393/
Lytt nå
-
Deilig kveite
Christer er ikke i form, men fjernstyrer kjøkkenet hjemmefra. Deilig fisk står på menyen
Christer er ikke i form, men fjernstyrer kjøkkenet hjemmefra. Deilig fisk står på menyen
Lytt nå
-
Juleverksted!
Hjemmelagde julegaver: Christer forklarer hvordan man kan lage whiskeyost, nøtter og marsipan.
Hjemmelagde julegaver: Christer forklarer hvordan man kan lage whiskeyost, nøtter og marsipan.
Lytt nå
-
Endelig kan pizzaelskere nyte pizza med god samvittighet på julaften
Oppskriften finner du her:
https://www.p4.no/programmer/frokost/nytelsesfredag/christers-ultimate-julepizza/artikkel/820073/
Lytt nå
-
Finnbiff med øl
Har man bodd i Norge mer enn en måned, bør man ha spist finnbiff, mener Christer Berens.
Har man bodd i Norge mer enn en måned, bør man ha spist finnbiff, mener Christer Berens.
Lytt nå
-
Lutefisk
Endelig skal vi tilberede lutefisken, som vi (mest Christer) har jobbet med i ukevis
Endelig skal vi tilberede lutefisken, som vi (mest Christer) har jobbet med i ukevis
Lytt nå
-
Christer viser deg hvordan du lager restaurant-laks hjemme
Lytt nå
-
Ingen jul uten Christer Berens julelikør. I år starter vi ekstra tidlig, og bruker mer sprit, så spent på hvordan dette går!
Lytt nå
-
Rakfisk for pingler
Vi åpner P7Klem Julekanalen og feirer med at Christer lærer oss å lute fisk og lage rakfisk
Vi åpner P7Klem Julekanalen og feirer med at Christer lærer oss å lute fisk og lage rakfisk
Lytt nå
-
Verdens champagnedag
Christer bjudar på skogens konge og champagne på verdens champagnedag! En kombinasjon bedre enn man kanskje skulle tro.
Christer bjudar på skogens konge og champagne på verdens champagnedag! En kombinasjon bedre enn man kanskje skulle tro.
Lytt nå
-
Christer har fått klørne i noen krabber og lager den perfekte helgekosen
Lytt nå
-
Høstvarmende lammefilet
Høsten løver seg til og Christer varmer oss med lammefilet med kantareller og en duft av cognac
Høsten løver seg til og Christer varmer oss med lammefilet med kantareller og en duft av cognac
Lytt nå
-
KFC-inspirert fritert kylling
Christer har tidligere sverget at det aldri skal friteres i studio. Løftet måtte slukes i dag sammen med sprø og saftige biter av fritert kylling. Guttastemning blir det også!
Christer har tidligere sverget at det aldri skal friteres i studio. Løftet måtte slukes i dag sammen med sprø og saftige biter av fritert kylling. Guttastemning blir det også!
Lytt nå
-
Christer "reiser" matverden rundt
Lytt nå
-
Thailand er ikke et land Christer Berens har mye er faring med, men han prøver seg likevel med en nydelig rett derfra
Lytt nå
-
Christer tar oss med til Mexico og disker opp en deilig chili con carne gratinert med ost
Lytt nå
-
Fransk biffsauté
I dag skal vi til Frankrike, og Christer lager fransk gourmetgryte
I dag skal vi til Frankrike, og Christer lager fransk gourmetgryte
Lytt nå
-
Linguine con vongole
Vi savner fortsatt Utlandet, så i dag disker Christer opp med en nydelig rett fra Italia
Vi savner fortsatt Utlandet, så i dag disker Christer opp med en nydelig rett fra Italia
Lytt nå
-
Christer lager mat fra ferielandene vi savner :)
Lytt nå
-
Det er mange som savner syden og derfor er Christer på plass og lager spansk paella. Han har også skremt Marte og Øystein med en blekksprut.
Lytt nå
-
Alpakka på menyen
Christer er tilbake etter sommerferien! Han skal servere en deilig rett med alpakkakjøtt.
Christer er tilbake etter sommerferien! Han skal servere en deilig rett med alpakkakjøtt.
Lytt nå
-
Det er fredag! I dagens episode lager Christer salat med chevre og varmrøkt laks som passer perfekt nå til sommeren. Hele oppskriften finner du på www.P4.no
Lytt nå
-
Sommerjordbær
Christer har med seg deilige, norske jordbær og gir deg sine beste sommertips til hvordan du kan tilbrede og servere jordbær denne sommeren. Oppskriften finner du også på P4.no.
Christer har med seg deilige, norske jordbær og gir deg sine beste sommertips til hvordan du kan tilbrede og servere jordbær denne sommeren. Oppskriften finner du også på P4.no.
Lytt nå
-
Is med guf
Ingenting er så godt som limesorbet, og i tillegg lager Christer bananis med guf.
Ingenting er så godt som limesorbet, og i tillegg lager Christer bananis med guf.
Lytt nå
-
Christer arrangerer sløye-konkurranse for Marte og Øystein, også lager han deilig sommermat med de sløyde makrellene. God helg!
Lytt nå
-
Helgrillet havabbor
Det er nydelig vær i hovedstaden denne fredagen og Christer har havabbor på grillen.
Det er nydelig vær i hovedstaden denne fredagen og Christer har havabbor på grillen.
Lytt nå
-
I dagens sending feirer vi danskenes nasjonaldag, med å lage noe av det mest danske du finner. Nemlig frikadeller!
Lytt nå
-
Christer er på P4-taket og griller spicy laks med søtpotet og en deilig alfalfa-salat.
Lytt nå
-
Den islamske fastemåneden ramadan er straks over, det feires med id-inspirert mat i dagens nytelsesfredag!
Lytt nå
-
Aldri et 17. mai-bord uten eggerøre, og her er en suksess-oppskrift.
Lytt nå
-
Årets første grillmåltid på takterrassen!
Lytt nå
-
Gourmetpizza
Christer tar folkeretten og gir den en luksusoverhaling.
Christer tar folkeretten og gir den en luksusoverhaling.
Lytt nå
-
Christer serverer skrei han har fisket selv.
Lytt nå
-
Endelig er den europeiske aspargesen her - sunt og godt!
Lytt nå
-
Christer tar studentrett nummer én og lager den med sin egen vri.
Lytt nå
-
Posjerte egg, hollandaise, ristet brød - og bacon eller røkelaks
Lytt nå
-
Christer serverer Øysteins favoritt fra barndommen
Lytt nå
-
Christer har tatt med seg kjøkkenet utendørs på Lillehammer
Lytt nå
-
Mat med Michelin-stjernekvalitet a la Bagatelle
Lytt nå
-
Gourmétfisk, verdens beste linser, og en hvit burgund
Lytt nå
-
Christer lager helstekt kylling med øl og mye godt tilbehør.
Lytt nå
-
Kamskjell
Slik åpner og tilbereder du kamskjell
Slik åpner og tilbereder du kamskjell
Lytt nå
-
Christer tester luftfritering med airfryer.
Lytt nå
-
Serveres med rødbeter og honningglaserte valnøtter.
Lytt nå
-
Sei med sauce vierge
En billig, god, mager og næringsrik torskefisk med dårlig rykte serveres på beste vis.
En billig, god, mager og næringsrik torskefisk med dårlig rykte serveres på beste vis.
Lytt nå
-
Det er snart jul, og endelig klart for svensk julebord med Christer
Lytt nå
-
Fire typer sild
Alle i studio får hver sin oppgave, og Christer lager julegløgg på hvitvin
Alle i studio får hver sin oppgave, og Christer lager julegløgg på hvitvin
Lytt nå
-
Christer serverer gløgg og arancini - en italiensk spesialitet
Lytt nå
-
Rabarbrasuppe
Christer byr på en av vårens delikatesser, servert sammen med jordbær og krem.
Christer byr på en av vårens delikatesser, servert sammen med jordbær og krem.
Lytt nå
-
Året er 2019, og det passer bra med tagliatelle med vegetartilbehør.
Lytt nå
-
Vi markerer året 2014, og drømmer oss tilbake til fotball-VM.
Lytt nå
-
Lam og sau er i tiden, og Christer Berens tilbereder det på ypperste vis!
Lytt nå
-
Det nærmer seg jul, og det betyr at det er på tide å sette appelsinlikøren.
Lytt nå
-
Christer traff på en venn som ville spandere hummer på hele P4s Radiofrokost.
Lytt nå
-
Christer har vært og plukket skogens gull, og steker kylling som blir «hur god som helst».
Lytt nå
-
Godlukten brer seg i studio - det er «guttafredag» ifølge Christer.
Lytt nå
-
Litt usikkerhet rundt puréen veies opp av to ulike viner.
Lytt nå
-
Hva er egentlig best av kalde og varme pærer?
Lytt nå
-
Christer har fått seg nye venner i hjortemiljøet.
Lytt nå
-
Nytelsesfredag har trukket ut på verandaen for å grille i regnet.
Lytt nå
-
Christer har vært i Harstad og fanget sei som han serverer i studio.
Lytt nå
-
Det er rått og kokt med smaker fra østen i ukens utgave av Nytelsesfredag.
Lytt nå
-
Pasta al limone
Christer har skaffet seg noen fantastiske sitroner, og byr på en italiensk delikatesse.
Christer har skaffet seg noen fantastiske sitroner, og byr på en italiensk delikatesse.
Lytt nå
-
Nytelsesfredag - nå også som podcast
Hver fredag server Christer Berens herlige nytelser i P4s Radiofrokost. Nå kommer også episodene på podcast - perfekt for å planlegge helgekosen!
Hver fredag server Christer Berens herlige nytelser i P4s Radiofrokost. Nå kommer også episodene på podcast - perfekt for å planlegge helgekosen!
Lytt nå